Folder
Winkelzoeker

De legale radarverklikker

Geschreven op 30 Jul 2014 in Nieuws.
De Coyote is een volledig legale radarverklikker: Zowel de Mini Coyote Plus als de nieuwe Coyote waarschuwen je bij elke radar: mobiel of vast en geven je alle recente informatie over verkeershinder. Een Coyote kopen, betekent ook lid worden van de Coyote community. Hoe meer betrouwbare informatie je doorstuurt, hoe beter je score als lid! Kom alles te weten over de nieuwe Coyote met gratis mobiele oplader en de Mini Coyote Plus.
Lees meer: De legale radarverklikker

Laptop saneren

Geschreven op 14 Jul 2014 in Nieuws.
Wil je er zeker van zijn dat alles definitief gewist is voor je jouw pc of harde schijf verkoopt? Dan is er maar 1 oplossing: saneren! Voor je jouw pc of harde schijf te koop zet of doorgeeft aan iemand anders, wis je best al je gegevens. Familiefoto's, persoonlijke documenten, video's van de kinderen of bankgegevens. Je pc of laptop staat vol met persoonlijke informatie die je liever niet deelt met de persoon die je toestel koopt of krijgt.
Lees meer: Laptop saneren

Acer Aspire Switch 10

Geschreven op 27 Jun 2014 in Nieuws.
2-in-1 laptop: klik het toetsenbord los van het scherm en lees e-books op je Acer Aspire Switch 10 tablet.
Klik het opnieuw vast, bereid je presentatie voor en sla ze op in de Cloud. Zet de laptop in “Tent Mode” om zonder hoes of standaard op een aangename manier naar een film te kijken.

Lees meer: Acer Aspire Switch 10
Apple
high five
Back to school
Microsoft Surface Pro 3