Windows 10 Connect IT
BeCommerce
Iphone 6 joint offer proximus
Folder
Toppers
Winkelzoeker
Extra diensten
2 in 1 Intel Notebook en Tablet

Acer Aspire V3 notebook met Intel Iris Graphics

Geschreven op 04 Sep 2015 in Nieuws.
Droom jij er ook van? Van een grootse laptop, in een klein en strak ontwerp. Van een laptop die je overal kan meenemen, waarmee je zowel jouw notities tijdens de les of tijdens de meeting kan nemen zonder moeite. Een laptop die zich na de les of na het werk omtovert tot jouw home cinema of tot jouw game console met adembenemend beeld... Dan wordt jouw droom NU werkelijkheid, want wij hebben waar jij van droomt: de Acer Aspire V3 met Intel Iris Graphics!
Lees meer: Acer Aspire V3 notebook met Intel Iris Graphics

HP cashback herfst

Geschreven op 01 Sep 2015 in Nieuws.
Studenten moeten voor hun studies tegenwoordig zodanig veel afdrukken, dat men zich rap de vraag stelt hoe het goedkoper kan... Wij bieden jou een fantastische oplossing: een super zuinige kwaliteitsprinter mét korting! Deze cashback actie is geldig op de deelnemende HP ENVY all-in-one printers, van 1 september t.e.m. 31 oktober 2015.
Lees meer: HP cashback herfst

Joint offer iPhone 6 met Proximus

Geschreven op 20 Aug 2015 in Nieuws.
Tot en met 30/09/2015, kan je als nieuwe Proximus klant genieten van een iPhone 6 van 16GB voor € 99 i.p.v. € 699.99 bij het intekenen van een Smart 45 of 65 gedurende 24 maanden. Ga maar snel langs bij de winkel in jouw buurt voor meer info, of voor jouw splinternieuwe iPhone!
Lees meer: Joint offer iPhone 6 met Proximus
HP cashback herfst
Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy Tab S2